Bilmesse foto Geir Srisoi
ÅLESUND: 8.000 kvadratmeter blir fylt med biler under årets bilmesse i Ålesund, her fra en tidligere messe. Foto: Geir Srisoi
Nytt

Klart for stor bilmesse

33 utstillere og flere nylanseringer under årets store bilmesse i Ålesund.

23.09.2022

Markedssjef Jeanette Lorgen opplyser i en pressemelding om stor interesse rundt årets Bil- og motorshow som arrangeres 23.-25. september i Sparebanken Møre Arena i Ålesund.

For messen byr på noe for enhver. 12 nybilforhandlere fra Ålesund og omegn viser frem nyheter og de flotteste modellene. Samlet under ett tak finner du elbilene med lang rekkevidde, den nyeste teknologien og etterspurte mopedbiler.

- Messen er et flott utstillingsvindu og salgsarena for forhandlerne. Om publikum lurer på hva som skal bli det neste bilkjøpet, kan det være et smart valg å ta turen innom messen. Her kan man gå fra stand til stand, sammenligne modeller og prate med selgerne som kan bil inn og ut, sier Lorgen.

Flere nyheter
Ho opplyser at messen byr på flere nyheter. Fremme har lansering av Skoda Enyaq Coupé, Aaland Bil har premiere på Citroën C5 X og Citroën C5 Aircross, begge plug-in hybrid. Motor Forum Ålesund har lansering på Renault Megane e-tech electric og Renault Kangoo «Open Sesame» E-Tech Electric, kåret til Årets Varebil 2022.

En rekke bilklubber viser seg frem på Bil- og motorshow. Moldestuket har satt sammen en flott utstilling med hobbybiler, racingbiler og klassiske biler. Storfjordens Automobil Klubb viser frem store amerikanske biler fra 20- og 30-tallet. BMW Car Club Norway Møre og Romsdal, Norsk Jaguarklubb avd. Ålesund og omegn samt Norsk Veteran Motorsykkel Club har også flotte utstillinger.

- Klubbene tilfører det «lille ekstra» til utstillingen og gir en god mix. Både barn, ungdom og voksne tar seg god tid til å beundre og går rundt med stjerner i øynene.

Jan Erik Larssen foto Geir Srisoi
STILLER: Jan Erik Larsen kommer til Ålesund. Foto: Geir Srisoi

Jan Erik Larsen
Lorgen sier at bilmessen tiltrekker bilentusiaster fra hele fylket, og i anledning messen, kommer også Jan Erik Larssen. Opp gjennom årene er han blitt kjent som "Autofil- Larssen" eller "Broom-

Larssen", og har en genuin lidenskap for bil og alt som «broommer». Larssen blir å se på standene hvor han gledelig prater om bil og motor, og gir gode tips.

Bilinteresserte kan også prøve radiostyrt motorsport i regi av Gropa Racing. Klubben som nettopp har fått realisert sitt eget anlegg på Hildre, stiller med en stor bane hvor barn og voksne får kjørt radiostyrte biler.

Publisert: 23.09.2022 07:32

Sist oppdatert: 23.09.2022 07:42

Mer om