Rydd møre foto rydd møre 11
RYDDEAKSJON: LD Studio i Ålesund startet ryddeaksjonen som har vokst i omfang. Her fra en ryddeaksjon ved Color Line Stadion i Ålesund. Foto: Rydd Møre
Nytt

Miljøpris til Ålesund-gründere

Kommunikasjonsselskap startet ryddeaksjon som har samlet flere enn 1000 frivillige.

Marius Rosbach
17.11.2021

Rydd Møre er tildelt Ålesund kommune sin miljøpris for 2021 for sitt omfattende arbeid med rydding, informasjon og engasjement.

Politikerne i utvalget for teknisk, miljø og samferdsel i Ålesund, lot seg imponere av hvordan Rydd Møre får med seg frivillige fra barnehager, skoler og andre, til å bli med på ryddinga.

Har samlet flere enn 1000 frivillige
Gjennom gode informasjonskampanjer, motivasjon og engasjement har Rydd Møre fått mange menneske til å ta del i å ta vare på naturen gjennom organiserte arrangement som går ut på å rydde søppel i nærområdene våre, heter det i begrunnelsen.

Ryddeprosjektet ble starta av selskapet LD Studio i Ålesund i 2019. Aksjonen består nå av en solid gjeng ambassadører og ildsjeler, og har samlet mer enn 1000 frivillige i arbeidet.

Ungt kommunikasjonsselskap
LD Studio som ble startet i 2019, er registrert som produsenter av film, video og fjernsyn, men driver også som markedsføringsbyrå, og har særlig spesialisert seg på å kommunisere med unge folk.

NETT NO har omtalte planene til selskapet om å spille inn en ungdomsserie i Ålesund med lokale aktører. De har også laget dokumentar om Nordnes-rederiet sin bygging av trålaren Nordbas ved Kleven-verftet og tilbyr filmskole til unge ålesundere.

I 2020 omsatte firmaet for 1,9 millioner kroner og fikk et lite underskudd.

Publisert: 17.11.2021 09:30

Sist oppdatert: 17.11.2021 11:52

Mer om