Christian pritchard nortel 11
NY AVTALE: Nortel-sjef Christian Pritchard kan notere seg for nok en avtale inngått gjennom Mobit-samarbeidet. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Nortel-avtale med storkonsern

Skal levere mobiltjenester til ett av nordens største frakteselskap.

Marius Rosbach
04.01.2022

Teleselskapet Nortel er valgt som leverandør av mobil- og telecom-tjenester til Greencarrier de neste to åra, ifølge en børsmelding tirsdag.

Avtalen er inngått i samarbeid med Mobit Åssiden i Drammen og gjelder leveranser som gjelder konsernets 320 brukere i Norge.

Greencarrier-gruppen er ett av de største privateide frakteselskapene i Norden. Konsernet omsatte for rundt 1,2 milliarder kroner i Norge i 2020.

Konsernet består av Hecksher, MTA, Greencarrier Liner Agency og Swedish East India Company, og er til stede ved de største havneområdene i verden.

– Valget ble gjort på bakgrunn av Nortel sine gode løsninger, oversiktlige pris struktur og det at de har full Telenor dekning, sier Mark Sporbeck i
Greencarrier i meldinga.

Nortel-sjef Christian Pritchard sier avtalen er av stor betydning for selskapet, og som gjelder mange brukere med store krav til oppetid, datamengde og dekning.

– I tillegg viser dette at Nortels forlengede arm gjennom Mobit samarbeidet gir resultater og er noe markedet etterspør for å få lokal oppfølging gjennom avtaleperioden, uttaler Pritchard i meldinga.

Podium

E14/S2 Børs med Christian Pritchard og Tore Tønseth

Publisert: 04.01.2022 10:04

Sist oppdatert: 04.01.2022 11:07

Mer om