IMG 9658
AVTALE: HMS- og beredskapsansvarlig Kristina Skogstad i Tafjord og selgsdirektør Toni Sandanger i Metizoft. Foto: Tafjord
Nytt

Skal overvåke kjemikaliene til Tafjord

Metizoft hanker inn ny kontrakt, denne gangen på land.

10.02.2023

Herøy-selskapet Metizoft er store på kartlegging og overvåking av kjemikalier på skip. Nå har selskapet også fått avtale med energiselskapet Tafjord.

- Vi skal gjøre det lettere å ta grønne valg. Vi satser tungt på rådgivning, brukervennlige tjenester og samarbeid som tilrettelegger for elektrifisering, energioptimalisering og digitalisering i lokalsamfunnet. Vi er opptatt av en god utvikling av det samfunnet vi er en del av, og er derfor svært glade for det samarbeidet vi nå har inngått med Metizoft som er en lokal aktør, sier HMS- og beredskapsansvarlig Kristina Skogstad, i en pressemelding.

Bedre sikkerhet
Kjemikaliesystemet som nå tas i bruk skal bidra til bredere forståelse for kjemikaliehåndteringen på anleggene og til å kartlegge både bruk og eventuelt svinn. I tillegg til å bidra til sikkerheten for de ansatte, legger Metizoft til rette for muligheten til å kartlegge endringer og utskiftninger.

Det blir vist til at Tafjord består av flere selskaper som produserer strøm, fjernvarme og bygger ut fiberinfrastruktur i regionen. Konsernet er hel- og deleier av 20 kraftstasjoner. De produserer og distribuerer også fjernvarme basert på avfallsforbrenning. I tillegg bygger de ut fiberinfrastruktur både i egen regi og i samarbeid med andre.

Publisert: 10.02.2023 11:55

Sist oppdatert: 10.02.2023 12:10

Mer om