Platina Seafood, André Skarbø
HEDER: André Skarbø og Platina Seafood til topps i NM i Sjømat. Råvarene fra ørretproduktene kommer fra Storfjorden der selskapet har et tett samarbeid med Hofseth Aqua. Foto: Platina Seafood
Nytt

Ørretburger og ørretpølse fra Stranda til topps

Platina Seafood på Stranda hentet hjem to gull- og en sølvmedalje under NM i Sjømat som ble arrangert av Sjømatbedriftene.

01.05.2021

De to nyutviklede produktene Ørretburger urter&ost og grov Ørretpølse chili&cheddar tok gull i klassene osteburger og ferdigrett/ferdigprodukt. Den klassiske lakseburgeren til selskapet som selges under merkevaren EatSalmon, vant sølvmedalje for smaken chili&cheddar.

Platina Seafood opplyser i en pressemelding at selskapet de siste fem årene har utviklet og bygget opp en egen produktserie bestående av bearbeidede lakseprodukter. Per i dag selges produktene i noen få regioner i Norge og i flere store utenlandske markeder.

Hofseth Aqua
Råvarene fra ørretproduktene kommer fra Storfjorden der selskapet har et tett samarbeid med Hofseth Aqua.

- Medaljene betyr mye for oss og vi er fryktelig stolte. At i tillegg ørretproduktene med råstoff fra vår egen fjord får denne anerkjennelsen er veldig gledelig.

- Dette er produkter som fortjener å være på ethvert middagsbord, sier daglig leder André Skarbø, i pressemeldingen.

Fagjury
Norgesmesterskapet arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med NTNU Matvitenskap og er åpent for alle godkjente norske produsenter. Konkurransen er en handelsvarekonkurranse og de innsendte produktene skal representere bedriftens handelsvare.

Årets konkurranse bestod av en fagjury med flere dommere som bedømte produktene og kåret vinnerne i hver enkelt produktklasse. Tidligere år har det også deltatt en folkejury, men grunnet covid – 19 situasjonen lot ikke det seg gjennomføre i år.


Publisert: 01.05.2021 15:44

Sist oppdatert: 01.05.2021 16:01

Mer om