Arnfinn ingjerd henrik dalelid vedde foto ogne 11
BLIR KOLLEGAER: Tidligere Haram Næring og Innovasjonsforum-sjef Henrik Dalelid Vedde (t.h) blir kollega med Arnfinn Ingjerd i Maritimt Formum Nordvest. Bildet er tatt i 2019, da de to sammen arbeidet for å bevare tilbudet om en fireårig videregående utdanninga som kombinerer fagbrev og studiekompetanse . Foto: Ogne Øyehaug
Nytt

Dalelid Vedde til Maritimt Forum

Går fra samarbeidspartner til ansatt.

18.02.2021

Henrik Dalelid Vedde var frem til slutten av 2020 daglig leder i Haram Næring og Innovasjonsforum (HNI). Nå er han ansatt som seniorrådgiver i interesseorganisasjonen Maritimt Forum Nordvest.

Vedde har over flere år samarbeidet med Maritimt Forum Nordvest på flere områder om samarbeid skole-næringsliv, samferdsel og politiske påvirkning både regionalt og nasjonalt, skriver Maritimt Forum Nordvest i en pressemelding.

Dalelid Vedde skal arbeide med blant annet samferdsel, rekruttering, havbruk og maritim utdanning samt politisk arbeid. Han vil i tillegg bli kjøpt fri til en 20% stilling som daglig leder i Fergeaksjonen.>

- Vi er svært fornøyd med at vi har fått Henrik på plass. Han kjenner næringen og har god erfaring innenfor de saksområder Maritimt Forum Nordvest jobber med, sier daglig leder Arnfinn Ingjerd i pressemeldingen.

Podium

E9/S1 Bente Storhaug Dahl og Geir Balsnes om korleis skape ein god prestasjonskultur.

Publisert: 18.02.2021 15:20

Sist oppdatert: 18.02.2021 19:08

Mer om