Brunvoll ansatte foto Jørgen Eide/Brunvoll
NYTTÅRSGAVE; De ansatte i Brunvoll-konsernet deler bonuser til en verdi av seks millioner kroner. Foto: Jørgen Eide/Brunvoll
Nytt

Deler ut seks millioner til ansatte

Brunvoll med nyttårsgave til rundt 500 ansatte.

Marius Rosbach
18.01.2023

Brunvoll-konsernet med base i Molde deler i disse dager ut seks millioner kroner til sine ansatte som en nyttårsgave.

- Vi ser betydelige kostnadsøkninger både på jobb og privat i en tid med mye usikkerhet rundt omkring i verden. Derfor er nyttårsgaven fra våre lokale eiere noe som blir satt ekstra stor pris på denne gangen, uttaler konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal i en melding på sosiale medier.

Rekordår i 2021
Brunvoll lager framdriftssystem, propeller, gir og thruster til den maritime industrien. Konsernet hadde et rekordgodt år i 2021, og venta vekst i 2022.

Konsernet har i tillegg til rundt 350 ansatte i Molde, en betydelig avdeling i Volda, i tillegg til noen ansatte i Ålesund og Telemark. Også lærlingene tar del i nyttårsgaven fra Brunvoll.

- Utdelingen blir lik for alle, enten man er fast ansatt, lærling eller akkurat har startet som nyansatt hos oss, skriver konsernet i meldinga.

Gavekort til lokalhandel
Til sammen hadde selskapet om lag 500 på lønningslista ved inngangen til 2022, som skulle tilsi at hver ansatt får penger og gavekort for anslagsvis 12.000 kroner.

En del av beløpet gis som gavekort de ansatte kan bruke i lokalsamfunna der bedriften er etablert, ifølge konsernsjefen.

Publisert: 18.01.2023 17:50

Sist oppdatert: 18.01.2023 18:04

Mer om