Torill standal eliassen foto marius 22
FLERE FOLK: Visma Avento-sjef Torill Standal Eliassen skal ansette nesten 20 nye til it-selskapet i løpet av året. Torsdag er hun blant foredragsholderne under Damene Først-konferansen i Ålesund. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Ny eier for Avento

Skal øke fra 87 til 100 ansatte i år.

16.06.2022

Visma-konsernet selger den delen av virksomheten som blant annet omfatter Visma Avento på Nordvestlandet.

Kjøper er investeringsfondet CVC Capital Partners Fund VIII som forvaltes av det internasjonale investeringsselskapet CVC.

- Vi blir 100 før året er omme
Daglig leder Torill Standal Eliassen i Visma Avento sier hele selskapet blir med over til den nye eieren. Det omfatter 87 ansatte fordelt på kontorer i Ålesund, Ørsta og Oslo.

- Vi blir 100 før året er omme, sier Standal Eliassen om rekrutteringsplanene fremover. Bare fem av de ansatte i Visma Avento sitter i Oslo, og målet er at hovedtyngden av de nye stillingene skal plasseres på Nordvestlandet.

Stor interesse
Visma-konsernet skriver i en pressemelding at det har vært stor interesse for å kjøpe divisjonen Visma Custom Solutions og at kjøperen er valgt etter en auksjonsprosess. Prisen for divisjonen er ikke oppgitt i pressemeldinga. Finansavisen skriv at den er på rundt 8,4 milliardar kroner.

Visma Custom Solutions er et it-konsulentselskap, der kundene kjøper it-konsulenttjenester fra selskapet. I alt omfatter divisjonen 2000 ansatte og hadde 280 millioner euro i driftsinntekter ifjor. Selskapet vil ha 30 kontorer over hele Norden og i Litauen, med hovedkvarter i København.

Publisert: 16.06.2022 10:26

Sist oppdatert: 17.06.2022 09:29

Mer om