Satsar stort paa oekologisk skotsk laks 10d736c24b54623aee7c17f28e13399c
GODT ÅR: Konsernsjef Ove Thu i Villa Seafood Group fikk et godt år i 2020, til tross for korona.
Nytt

Snudde seg rundt i koronaåret

Villa Seafood i Ålesund økte eksporten selv om restaurantmarkedet tørket inn.

18.03.2021

Selskapet satset mer på butikkmarkedet da restauranten stengte ned i takt med at koronasmitten og tiltakene mot den bredte seg.

Det lyktes så godt at Villa Seafood, som er hovedselskape i Villa Seafood Group, økte eksporten i fjor.

– Basert på utgangspunktet med covid-19 ble 2020 et positivt år for Villa Seafood. Når pandemien inntok verden for fullt var det enkelte segmenter som i større grad ble berørt enn andre. I takt med at verden stengte ned ble restaurantmarkedet svært utsatt, mens man parallelt så en tilsvarende økning i retail. Ved å være fleksible og dynamiske klarte vi raskt å øke våre markedsandeler i retailsegmentet, og slik klarte vi å opprettholde, og også til dels øke aktiviteten sier daglig leder i Villa Seafood, Marie Louise Lassesen til IntraFish, som skrev om 2020-resultatet først.

Villa Seafood as
Tall i mill. kroner

2020

2019
Driftsinntekter645595
Driftsresultat1411
Resultat før skatt14

9

Laks er det største eksportproduktet til selskapet.

Villa Seafood er eid av Villa Seafood Group, som også omfatter medeierskap i et skotsk oppdrettselskap en filetfabrikk i Nord-Norge.

Ove Magnar Thu er leder for Villa Seafood Group og også største eier gjennom sitt selskap Sefomar.

Publisert: 18.03.2021 14:00

Sist oppdatert: 18.12.2022 19:55

Mer om