Langset group montasje andreas lindaas lie foto langset group
NY KONSERNSJEF: Andreas Lindaas Lie tar over som ny konsernsjef i Langset Group som har hovedkontor i Molde. Foto: Langset Group
Nytt

Tar over som toppsjef i Langset

Konsernet melder om rekordkontrakter etter konkurser og underskuddsår.

Marius Rosbach
27.11.2023

Andreas Lindaas Lie tar over som ny konsernsjef i Molde-baserte Langset Group.

Samtidig går avtroppende konsernsjef Anders Langset over i ny rolle som styreleder, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Rekordkontrakter
Langset Group har lagt bak seg en tøff periode med underskudd i 2022, og flere konkurser i konsernet. Seinest nå i høst gikk også Langset-eide Norwegian Marine Interior (NMI) til skifteretten.

Samtidig som konsernet skifter toppsjef, kommer de med mer positivt nytt.

– I løpet av 2023 har det blitt inngått rekordkontrakter som gir grunnlag for bærekraftig vekst i årene fremover, uttaler Andreas Lindaas Lie i meldinga.

Langset Group har virksomheter i både maritim-, prosess-, olje og gass-industri. Hovedkontoret er i Molde, men drifta foregår langs store deler av kysten.

Omfattende restrukturering
Det siste året har konsernet gått gjennom en omfattende restrukturering. Her har Lie vært sentral i rollen som finansdirektør.

– Vi har jobbet tett sammen, og Andreas har levert langt utover sitt ansvarsområde som CFO, uttaler avtroppende konsernsjef Anders Langset – som nå blir styreleder i konsernet.

Odd Arne Langset som blant annet har hatt denne rollen tidligere, er gått over som daglig leder i selskapet Brødrene Langset. Både han og Leif Magne Langset fortsetter som styremedlemmer i konsernet.

Publisert: 27.11.2023 13:20

Sist oppdatert: 27.11.2023 13:20

Mer om