Pressebilde 1
ARRANGØRENE: Stig Rune Sætre (SBM), Victoria Lund (Pir Cowork), Kristine Mjelde Solevåg (Converto), Maria Remøy-Sjåstad (SpareBank 1), Birgitte Hoddevik (Twoday Avento) og Malin Natland Førde (Næringsforeningen). Foto: Lars Vestre.
Nytt

Venter fullt hus på rekrutteringstreff

For andre gang åpner Pir dørene for folk som vil kombinere jobb, nettverksbygging og rekruttering.

07.12.2022

21-22. desember er det ryddet plass til 70 deltakere som vil jobbe og treffes på Pir-bygget i Ålesund.

Per i dag er det 40 påmeldte, og arrangørene venter fullt hus, akkurat som de et lignende arrangement ble holdt i forbindelse med påsken 2022.

Nettverk og rekruttering
Ideen bak er å skape en møteplass som både fungerer som et nettverksbygging og rekrutteringsarrangement, der deltakerne får en arbeidsplass og får treffe hverandre i pauser og etter arbeidstid.

Arrangementet skal være uformelt, men denne gangen legges det opp til korte innslag i lunsjen, sier Malin Natland Førde i Næringsforeningen Ålesundregionen.

Både tilreisende og fastboende
Flertallet av deltagerne på det tilsvarende arrangementet i påsken bor og arbeider på Nordvestlandet, og Natland Førde regner med at det blir tilfelle også til jul.

Sett fra et rekrutteringssynkspunkt er den fordelingen også ønskelig, fordi studenter og andre som er bosatt utenom Nordvestlandet da får treffe ansatte fra mange ulike bedrifter i regionen.

Publisert: 07.12.2022 15:05

Sist oppdatert: 08.12.2022 15:23

Mer om