Rebellhuset teamet foto
DRIVER ARBEIDSFELLESSKAP: F.v. Emil Sæther, Maria Remøy, Ole-Martin Sæthermoen, Sunniva Slotsvik Walderhaug og Adrian Krogsæter. Alle fem er aksjonærer i Rebellhuset. Foto: Yasmin Benamar
Nytt

Utvider cowork-satsing i Ålesund

Rebellhuset i Kongens gate har nesten fullt hus allerede før nye og større lokaler er ferdig.

20.04.2022

Rebellhuset i Ålesund er et arbeidsfelleskap rettet mot blant annet mot kunstnere, kunsthåndverkere og aktører som driver med film, foto og markedsføring.

Det startet i Storgata 27 i fjor, men utvider nå til Kongens gate 24 med blant annet butikk, kafe og galleri. Kongens gate blir også den nye inngangen til lokalene. Til sammen er der plass til minst 12 arbeidsplasser og per i dag er det 20 bedrifter og frilansere som bruker lokalene,

Modellene er den samme som flere lignende tilbud, der leietakeren kan leie en fast kontorplass, et fast skrivebord eller tegne et abonnement som gir tilgang på en arbeidsplass ved behov. Målet er å åpne de nye lokalene i løpet av sommeren, og per i dag er det bare en kontorplass ledig, forteller markedskoordinator Maria Remøy.

- Vi er veldig stolte over å presentere Rebellhuset som skal være et lavterskeltilbud og et arbeidsfellesskap for kreativ næring og kunstnere i Ålesund. I coworken tilbyr vi faste kontorløsninger og come-and-go abonnement med tilgang til felles fasiliteter, verksted, og lounge. I Kongens gate får vi Memento Mori kafé, vårt eget in-house galleri, mørkerom, Monster Ink tatoveringsstudio og møterom, sier Remøy i en pressemelding.

Publisert: 20.04.2022 10:43

Sist oppdatert: 20.04.2022 10:45