Annonsørinnhold
Italia
Brand stories

Best in travel 2023: Hit drar du for å spise godt

Et av verdens største reisemagasiner, Lonely Planet, har kåret de beste reisemålene for å spise godt i 2023. Nysgjerrig på hvilke det er?

I tillegg til kategorien spise (eat), trekker Lonely Planet frem destinasjoner innenfor opplevelse (journey), avkobling (unwind), tilknytning (connect) og læring (learn). Dette er spennende kategorier og fin inspirasjon når du skal bestille drømmereisen i 2023.

Mange av oss «lever» for gode matopplevelser, og maten står gjerne sentralt i valg av reisemål. Årets utvalgte reisemål er spredd over hele verden, og byr på et spenn fra dynamisk street food til gourmetopplevelser.

Peru3
Lima, Peru

Lima, Peru

Lima er kjent for sin ceviche og Pisco-cocktail, og byen er et gastronomisk sentrum i stadig utvikling. Dette er det perfekte sted å nyte fersk sjømat og for å utforske det spennende peruanske kjøkken. Lonely Planet er tydelige på at alle matelskere bør ha denne destinasjonen øverst på sin reiseliste for 2023!

Italia
Umbria, Italia

Umbria, Italia

Umbria er et italiensk skattekammer som ikke alle andre har hørt om, og i tillegg til sin kunst og kultur byr stedet på kulinariske opplevelser i verdensklasse. For hvem elsker vel ikke det italienske kjøkken? Ta turen når de arrangerer sin årlige Umbria Jazz Festival, for å kombinere mat og musikk.

Japan
Fukuoka, Japan

Fukuoka, Japan

Den vennlige og solrike kystbyen, Fukuoka, ligger langs en travel handelsvei og er et naturlig og populært stoppested i Japan. Her kan du virkelig glede deg over stedets appetittvekkende kulinariske alternativer – fra den mobile matscenen til den verdenskjente Hakata ramen.

Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur er en asiatisk metropol for alle sansene dine – og kanskje spesielt for smakssansen. Her finner du hele gater fulle av matboder, utallige matmarkeder med deilig snacks og en livlig kveldsscene. Er det et sted i verden du ikke skal gå og legge deg tidlig, så er det her!

Montevideo
Montevideo, Uruguay

Montevideo, Uruguay

Det blir stadig bedre flyforbindelser og enklere å komme seg til det mangfoldige søramerikanske landet, Uruguay. Lonely Planet spår at dette vil sende destinasjonen som en katapult inn på de reisendes bucketlist. Her blir du møtt av avslappende strender, og mat- og vinopplevelser som gjør hele turen verdt det.

Sør Afrika
Sør-Afrika

Sør-Afrika

Sør-Afrika er internasjonalt kjent (og elsket) for sine mange vingårder, men landets nye generasjon av kokker driver nå den kulinariske scenen fremover i rekordfart. Det betyr at denne spennende destinasjonen også er verdt et besøk for matens skyld!

Er du på jakt etter gode matopplevelser i 2023?

Våre ferieeksperter kan hjelpe deg med å oppfylle din drømmereise. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med, og ta kontakt med oss her hvis du ønsker landets største reisebyrå i ryggen på din neste feriereise.

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen i NETT NO, men er betalt innhold laget på vegne av Berg-Hansen Nordvest AS på linje med andre annonser. Om du mener dette ikke er godt nok merket, gi oss gjerne beskjed på e-post, redaksjon@nett.no.

Publisert: 23.01.2023 09:20

Sist oppdatert: 27.01.2023 08:48