NPK: Kjøtforedlingsbedrifta Nordfjord Kjøtt treng fleire tilsette som følgje av auka etterspurnad etter produkta deira.
– Vi opplever stor auke i etterspurnad og har auka matproduksjonen ved anlegget i Loen betydeleg dei siste vekene. Utfordringa no er å få tak i nok arbeidskraft, seier Geir Egil Roksvåg, dagleg leiar ved Nordfjord Kjøtt, til avisa
– Vi veit ikkje korleis sjukdomsbildet vil slå ut som følgje av koronaviruset. Men vi reknar med at det bli enda meir sjukdom enn det er i dag. Vi trur og at etter kvart som folk blir sjuke, vil dei gå heim og andre må ta jobben. Difor ønskjer vi å byggje opp til ein overkapasitet på personar for å ha ein buffer dersom folk vert sjuke. Klarer vi det, vil vi bemanne opp slik at vi kan køyre produksjon med 50 prosent sjukefråvær, seier Roksvåg.
– Vi opplever stor auke i etterspurnad og har auka matproduksjonen ved anlegget i Loen betydeleg dei siste vekene. Utfordringa no er å få tak i nok arbeidskraft, seier Geir Egil Roksvåg, dagleg leiar ved Nordfjord Kjøtt, til avisa
– Vi veit ikkje korleis sjukdomsbildet vil slå ut som følgje av koronaviruset. Men vi reknar med at det bli enda meir sjukdom enn det er i dag. Vi trur og at etter kvart som folk blir sjuke, vil dei gå heim og andre må ta jobben. Difor ønskjer vi å byggje opp til ein overkapasitet på personar for å ha ein buffer dersom folk vert sjuke. Klarer vi det, vil vi bemanne opp slik at vi kan køyre produksjon med 50 prosent sjukefråvær, seier Roksvåg.
Publisert: 27.03.2020 16:17
Sist oppdatert: 10.02.2021 15:29





