Marielle furnes mannseth foto framtidslaben
NY JOBB: Daglig leder Marielle Furnes Mannseth i Framtidslaben har fått ny jobb i Ålesund-selskapet Norwegian Hydrogen i Ålesund. Foto: Framtidslaben
Nytt

Går fra Framtidslaben til hydrogen

Etter ett drøyt år i sjefsstolen, blir Marielle Furnes Mannseth del av ledergruppa i Flakk-selskap.

Marius Rosbach
20.08.2021

Daglig leder i Framtidslaben i Ålesund, Marielle Furnes Mannseth, har fått ny jobb i selskapet Norwegian Hydrogen.

Her blir hun en del av ledergruppa som selskapet har fått på plass i løpet av de siste månedene. Mannseth skal ha rollen som «brand and marketing director», og starter i den nye jobben 1. oktober.

– Jeg skal ha ansvaret for merkevarebygging, branding og kommunikasjon, forteller hun til NETT NO.

Mannseth har tidligere vært konseptsjef i Slettvoll, og hatt flere lederroller hos barneutstyrsprodusenten Stokke.

Hadde ikke ønske om å slutte
Mannseth startet i jobben som daglig leder ved Framtidslaben i fjor sommer, og forteller at hun ikke har hatt noe ønske om å slutte.

– Det er en utrolig spennende mulighet som gjør at jeg har tatt det vanskelige valget å slutte i Framtidslaben, sier hun i en pressemelding.

Hun forteller at det har vært en lærerik, spennende og utviklende tid, med å bygge opp Framtidslaben: – Jeg håper å fortsette samarbeidet med laben gjennom næringslivet, legger hun til.

Børsnotering aktuelt på sikt
Norwegian Hydrogen har store ambisjoner og styreleder og eier Knut Flakk, fortalte til NETT NO i mai at han mener børsnotering er aktuelt på sikt.

Jens Berge ble ansatt som administrerende direktør i juni.

Hydrogenselskapet har hovedkontor i Ålesund og har som mål å være en «sentral bidragsyter til det grønne skiftet gjennom å utvikle, bygge og drifte hydrogen-infrastruktur i Norge».

Selskapet planlegger å levere hydrogen allerede neste år og produksjon ved Dyrkorn kan være aktuelt.

Koordinator tar over lederrollen
Oppgavene til daglig leder i Framtidslaben blir tatt hånd om av koordinator Kristine Oda Walderhaug Sæther og resten av teamet i laben inntil videre. Samtidig blir det jobba for å få på plass en permanent løsning raskt, blir det opplyst i meldinga.

– Framtidslaben og Ålesund kommune ønsker å takke Marielle for det formidable arbeidet hun har lagt ned i den daglige drifta og utviklinga av laben, utaler stabsleder for strategi, samfunns- og næringsutvikling Anne Mette Liavaag.

Synspunkt; Frykter bærekraft-prat uten handling

Publisert: 20.08.2021 10:15

Sist oppdatert: 20.08.2021 10:47

Mer om