Sagafjord hotel montasje geir s vik foto norway classic gagn 11
SAMLINGER: Deltakerne skal samles ved Sagafjord Hotel på Sæbø og ved Quality-hotellet i Ulsteinvik, blant annet for å få deltakerne ut av sine vante omgivelser, forteller Geir S. Vik. Foto: Classic Norway/Gagn
Nytt

Nytt tilbud for mellomledere

Trass i at det skjer mye på Nordvestlandet, er det ei målgruppe som Geir S. Vik i Gagn mener trenger mer faglig påfyll.

Marius Rosbach
13.05.2022

Konsulentselskapet Gagn har utviklet et nytt lederutviklingsprogram for mellomledere og tar inn første kull nå i juni.

Programmet har fått navnet «På Tvers» og strekker seg over et helt år med fire to-dagers samlinger underveis. Mellom samlingene blir deltakerne fult opp med utgangspunkt i en personlig utviklingsplan.

Har sett mangel i tilbudet
Geir S. Vik startet nylig som seniorrådgiver konsulentselskapet. Men han forteller at programmet er noe Gagn har hatt et ønske om å gjøre over lengre tid, etter å ha sett en mangel i tilbudet på Nordvestlandet.

– Det vi har sett gjennom vår virksomhet, er at dette prgrammet mangler i regionen. Det blir arrangert mange seminar og konferanser, men ikke noe som er retta mot dette sjiktet, forteller han til NETT NO.

Til programmet har Gagn hyra inn personsjef Anne Holstad i Jets, veteranen i maritim industri, Karsten Sævik, som nå er startet i ny jobb i Norwegian Electric System, advokat Maria Elena Kvalen fra Sands og coach Ina Schjøtt Brackman.

– Erfaringsutveksling på tvers bransjer
Det å være mellomleder kan være krevende, og i løpet av kurset blir deltakarne blant annet oppdatert på sentrale fagområder, i tillegg til å utvikle seg selv. Målet er at deltakerne skal bli tryggere i rolle, som igjen gagner bedriften.

Vik forteller at tilbudet er retta mot dem som har vært i jobben en del år, og føler behov for faglig og personlig utvikling.

– I løpet av programmet får deltakerne også utvidet nettverket sitt med andre personer i tilsvarende situsjon. Det gir også erfaringsutveksling på tvers bransjer, forteller han.

Samlingene skjer på Sæbø i Ørsta og i Ulsteinvik. Fristen for påmelding går ut 29. mai.

Publisert: 13.05.2022 07:29

Sist oppdatert: 01.06.2023 16:57

Mer om