Møretrygd nye ansatte foto møretrygd 11
FLERE ANSATTE: (fra venstre) Administrerende direktør Bjarte Vindenes, Solveig Løvik Jønsson, Torje Rørstad, Thomas Skjong, Chris Gati og Camilla Hoddevik. Foto: Møretrygd
Nytt

Møretrygd øker staben

Forsikringsselskapet har vokst fra 24 til 30 ansatte på ett år. Nå har de blant andre fått en tidligere banksjef fra DNB på laget.

Marius Rosbach
15.04.2021

Møretrygd i Ålesund har økt staben betydelig og satser samtidig tyngre mot bedriftsmarkedet.

– Flere ansatte gir større salgskraft og synlighet ute i marked. Målet er minst å doble markedsandelen for forsikring bedrift, sier administrerende direktør Bjarte Vindenes i Møretrygd i en pressemelding om satsinga.

Den siste tida har forsikringsselskapet blant annet tilsatt Camilla Hoddevik, tidligere banksjef i DNB, som leder for privat- og bedriftsmarkedet. Ålesund-kvinna har jobben i banken i ulike stillinger gjennom 13 år.

Hoddevik forteller at hun ble trigga av Møretrygd sine vekstambisjoner og å jobbe i en bedrift som konsentrerer seg om regionen hun selv bor i - og brenner for.

Nye rådgivere
Møretrygd har også ansatt fire nye rådgivere. Solveig Løvik Jønsson, Torje Rørstad, Thomas Skjong og Chris Gati vil være det nye bedriftsteamet til selskapet.

– Alle fire har solid erfaring med det regionale næringslivet fra stillinger i forsikring og bank. Møretrygd er også på jakt etter nye folk i andre nøkkelstillinger som blant leder for IKT og Digitalisering, heter det i pressemeldinga.

Vi er her kundene våre er, og ikke alle andre steder.
Camilla Hoddevik

Størst mellom Bergen og Trondheim
For et år siden var Møretrygd 24 ansatte, og nå er de oppe i 30 stykker.

Selskapet påpeker at de er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim, etter at større selskap har trukket ressurser ut av distriktene, til hovedstaden og større byer.

– Vi er her kundene våre er, og ikke alle andre steder. Lokal tilstedeværelse, tett på og nærhet til kundene, er noe av det som skiller oss fra de store selskapene, uttaler Hoddevik.

Omsetningsrekord i 2019
Møretrygd satte ny omsetningsrekord i 2019 med inntekter på nær 52 millioner kroner. Også resultatet var tilbake på pluss-sida med drygt sju millioner i overskudd før skatt.

Regnskapet for 2020 er ikke offentlig ennå, men i mars i fjor fortalte Bjarte Vindenes til NETT NO at året hadde startet bra.

Publisert: 15.04.2021 15:38

Sist oppdatert: 15.04.2021 16:12

Mer om