Eileen Brandal Petter Leon Fauske Sveinung Vestbø foto MMC First Process 11
NYE PARTARAR: Eileen Brandal, som leiar sal- og servicearbeidet i MMC First Process, saman med administrerande direktør Petter Leon Fauske og Sveinung Vestbø (t.h.) i Bømlo Skipsservice. Foto: MMC First Process
Nytt

MMC First Process-partnerskap i Rogaland

Utvider serviceapparatet med ny avtale.

Marius Rosbach
30.03.2022

MMC First Process styrker serviceapparatet gjennom en partneravtale med Bømlo Skipsservice.

Det opplyser selskapet i en pressemelding onsdag.

– Å sikre grunnlag for videre vekst og god oppfølging til kundene våre gjennom en partner som Bømlo Skipsservice, er naturlig ledd i våre planer for god kundeoppfølging sier MMC First Process-sjef Petter Leon Fauske i meldinga.

– Topp beliggenhet
Bømlo Skipsservice skal levere personell og servicetjenester ifølge avtalen. Partene forteller at de allerede har jobbet sammen på flere prosjekt og at formaliseringen av samarbeidet var naturlig.

– Geografisk så er det en topp beliggenhet på verftet og fleksibiliteten dette gir oss gjør at vi kan skalere opp serviceaktivtetene våre raskere, uttaler Eileen Brandal, som leder sals- og serviceavdelinga på området for MMC First Process.

Har kjøpt tomt på Mjølstadneset

MMC First Process har opplevd stor vekst de siste årene, og allerede i sommer kunne administrerende direktør Petter Leon Fauske, avsløre at selskapet nådde milliardomsetning i 2021.

NETT NO omtalte senest onsdag hvordan veksten ved avdelinga på Mjølstadneset har gjort at selskapet har sikret seg mer areal.

Hovedkontoret ligger i Herøy, men selskapet har også en stor avdeling på Digerneset i Ålesund og en Haugesund-avdeling.

Publisert: 30.03.2022 12:43

Sist oppdatert: 30.03.2022 13:35

Mer om