Holstad eiendomsutvikling Hans Ola Holstad Gunnar Gjersdal Julie Sundgot Andersen foto Vekst i Hareid 11
NYSATSING: Hans-Ola Holstad, Gunnar Gjersdal og Julie Sundgot Andersen i Jets Vacuum AS sine lokaler i ID24. Foto: Vekst i Hareid
Nytt

Nytt i liv i den gamle Ekornes-fabrikken

Eiendomsatsing i samarbeid med Vekst i Hareid. Jets er første leietaker.

Marius Rosbach
06.09.2022

Holstad Eiendomsutvikling vil gjøre om den nedlagte møbelfabrikken til Ekornes på Hareid til et moderne næringslokale, ifølge en pressemelding fra Vekst i Hareid.

Omstillingsprosjektet i Hareid er samarbeidspartner og Jets Vacuum AS er første leietaker i bygget som vil få navnet ID24.

Kjøpte bygget i fjor
Bygget har en total bygningsmasse på 12 595 kvadratmeter, fordelt på kontor, produksjonslokaler og lager. Det er god tilkomst for mottak av varetransport rundt hele bygget, og godt parkeringsområde.

- Dette gir oss store muligheter til å leie ut kombinasjonslokaler med parkering, kontor, lager og produksjonsareal nært sentrum, uttaler daglig leder i Holstad Eiendomsutvikling, Hans-Ola Holstad, i meldinga.

Holstad Eiendomsutvikling kjøpte bygget i fjor og håper det den gamle møbelfabrikken kan fylles med nye arbeidsplasser.

Jets leier 1400 kvadratmeter
Jets Vacuum-konsernet er første leietaker i bygget som ligger bare et lite steinkast fra hovedkontoret ved Hareid sentrum.

- Holstad Eiendomsutvikling frisket opp et areal på 1400 kvadratmeter i ID24, og vi har utvidet produksjonen med å ha deler av den her. Produktene våre Nomad og Rover, laget for land- og spesielt event-markedet, blir produsert utelukkende ved ID24, sier Gunnar Gjersdal, som er «planning and system development manager» i Jets Vacuum, i meldinga.

Han forteller at de vil rullere på hvilken lokasjon de produksjonsansatte jobber ved, og har felles lunsj for alle ved hovedkontoret.

Publisert: 06.09.2022 11:26

Sist oppdatert: 06.09.2022 21:17

Mer om