Montasje npk sjømat even ramsvik foto npk 11
Even Ramsvik frå Sjøholt på Sunnmøre er kokk og restauranteigar i Oslo. Han meiner det er større breidde og kvalitet i maten i Noreg enn tidlegare. Foto: Peder Skjelten / NPK
Nytt

Størst etterspurnad utanom sesong

Stjernekokk frå Sjøholt er tilhengar av å nytte råvarer i sesong - men forstår kvifor nordmenn et dobbelt så mykje reker om sommaren som om vinteren.

NPK
03.01.2022

Du er ikke innlogget

Du må være innlogget for å lese artikkelen.

Gå til innlogging

Bli abonnent på NETT NO

For å få tilgang til denne artikkelen

Standard
  • Betal med kort
  • Kun for deg
  • Månedlig trekk
kr 149,00
Bedrift
  • Betal med kort
  • Betal for tilsatte
  • Årlig trekk
kr 1 599,00

-20%

Med 5 eller flere abonnenter i bedriften.