Entrepreneur of the year 2023 foto privat
TIL NASJONAL FINALE: Grunnleggerne av Metizoft, MMC First Process, Sjømatkompaniet på scena under regionfinalen torsdag kveld. Foto: Privat
Nytt

Tre videre til norgesfinale

Flere finalister fra Nordvestlandet skal konkurrere om tittelen «Entrepreneur Of The Year» i Norge.

16.11.2023

Gry Cecilie Furstrand Sydhagen i Metizoft, Petter Leon Fauske og Leif Gjelseth i MMC First Process, og Tore Hovland og Fredrik Friberg i Sjømatkompaniet skal konkurrere om tittelen «Entrepreneur of the Year» i Norge.

Grunnleggere av de tre selskapene gikk videre fra torsdagens regionfinale i konkurransen som arrangeres av rådgiving, advokat og revisjonselskapet EY.

- Det var mange gode nominerte i år, som alle fortjener en honnør for den viktige jobben de gjør for samfunnet. Særskilte gratulasjoner går likevel til de finalistene som gikk videre til landsfinalen i Oslo, sier leder for EY Ålesund, Ivar-André Norvik i en pressemelding.

Vinneren til internasjonal finale
Finalen arrangeres Oslo 8. februar. Der konkurrer vinnerne fra regionskåringene om tittelen, og den går videre til den globale finalen i Monaco.

EY Entrepreneur Of The Year er inne i sitt 22. år i Norge. Internasjonalt blir det arrangert for 37. gang.

Det er et globalt program som skal inspirere aktive eiere til videre vekst og verdiskaping. Hensikten er å fremheve og hedre personer som bidrar med ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser, heter det i pressemeldingen.

I fjor gikk Peter Harald Aakre fra Aalesund Protective Wear videre til landsfinalen.

Publisert: 16.11.2023 20:00

Sist oppdatert: 16.11.2023 21:18

Mer om