Mari Larsen Sæther forretningsutvikler 33
ÅLESUNDER: Mari Larsen Sæther jobber som forretningsutvikler i Carrot,et software-selskap som samler inn data om avfall og oppmuntrer brukere til mer bærekraftig atferd. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Ung ålesundskvinne på gjev liste

Gründeren er én av seks på Ferd's List. – Utrolig stor stas.

Marius Rosbach
26.08.2022

Mari Larsen Sæther Fra Ålesund er blant seks entreprenører og lederne som har fått plass på den prestisjefylte Ferd's List. Det meldte Ferd's List på Linkedin.

– Utrolig stor stas å utnevnes på Ferd’s liste sammen med så mange fantastiske mennesker, skriver hun selv i kommentarfeltet.

Startet som gründer i tenåra
Sæther jobber som forretningsutvikler i Carrot, et software-selskap som samler inn data om avfall og oppmuntrer brukere til mer bærekraftig atferd.

Hun er også medgründer av selskapet Lett på kroken i tenåra, og ble i 2021 kåret til en av 30 ledestjerner under 30 år av Dagens Næringsliv.

Alle på lista kommer fra Junior Achievement-nettverket til JA Europe (Ungt Entreprenørskap Europa).

Fikk nettverk gjennom studier
Til NETT NO-magsinet i fjor fortalte hun hvordan hun fikk et nettverk under studiene, som førte henne til jobb i hovedstaden.

Mari reiste til studier i Bergen for «å få den beste verktøykassa», for å utvikle sitt eget gründerselskap. Men før hun var ferdig med utdanninga, hadde hun fått tilbud om jobb i Carrot i Bergen.

– Du kan vel si at det «balla» på seg, etter at jeg møtte spennende folk gjennom et forskningsprosjekt på bærekraft der selskapet Carrot var med. Så «endte jeg opp» i Oslo når de skulle starte opp her, fortalde hun.

Publisert: 26.08.2022 11:43

Sist oppdatert: 26.08.2022 22:55

Mer om