Geir s vik foto aafk 11
Geir S. Vik går fra fotballklubben AaFK, til rådgivningsselskapet Gagn, hvor han blant annet vil jobbe med reiseliv. Foto: AaFK
Nytt

Vik går fra Aafk til Gagn

Fotballdirektør og tidligere reiselivssjef skifter beite.

Marius Rosbach
07.12.2021

Klubbdirektør Geir S. Vik slutter i Aalesunds Fotballklubb og starter i ny jobb som seniorrådgiver i Gagn, ifølge ei pressemelding fra hans nye arbeidsgiver tirsdag.

Vik har tidligere vært daglig leder for Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, og vil jobbe mye mot reiselivet i sin nye rolle i rådgivningsselskapet. I tillegg vil han jobbe med lederutvikling og prosjektledelse.

Fullførte med opprykk
Vik har ledet AaFK i fire og et halvt år. I en pressemelding fra klubben, forteller han at det var krevende perioder etter han tok over i 2017. I år rykket klubben opp til Elitserien.

– Jeg mener å ha levert innenfor det oppdraget styret ga meg ved ansettelsen, uttaler Vik.

I disse dager jobber han sammen med styret for å legge et best mulig budsjett for arvtakeren når klubben neste år spiller i den øverste divisjonen.

Program for lederutvikling

Daglig leder Harald Lamborg i Gagn er glad for å få Vik på laget fra 1. april neste år.

– Vi i Gagn er i ferd med å lansere et lederutviklingsprogram til bedrifter i nærområdet, og Geir vil få hovedansvar for dette, uttaler Lamborg i ei pressemelding.

Gagn har hovedkontor i Ålesund og har omsatt for rundt ti millioner årlig de siste årene. Selskapet leverer større prosjekt innen digitalisering, organisasjon, produksjon/logistikk, prosessoptimalisering og prosjektledelse, blant annet til industrien på Nordvestlandet.

Publisert: 07.12.2021 16:19

Sist oppdatert: 07.12.2021 16:36

Mer om