Hanne Reite Keyn foto Hav Hydrogen 11
NY I HAV HYDROGEN: Hanne Reite Keyn er blant de første ansatte i hydrogenselskapet med adresse i Fosnavåg. Foto: Hav Hydrogen
Nytt

Blant de første ansatte i hydrogenselskap

Skal lede Hav Hydrogen sitt samarbeid med aktørene i det nye markedet.

Marius Rosbach
29.09.2021

Hanne Reite Keyn er ansatt som ny «supply chain manager» i Hav Hydrogen. Hun er blant de første som blir ansatt i hydrogenselskapet som er del av børsnoterte Hav Group, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Min jobb vil være å utvikle gode samarbeidsmodeller med de riktige aktørene i det nye markedet som dukker opp i løpet av de neste åren, uttaler Keyn.

Hav Hydrogen har adresse i Fosnavåg, og samarbeider med et bredt spekter av leverandører, rederier, offentlige finansieringsbyråer og private investorer.

Kommer fra Leirvik-verftet
Selskapet mener Keyn vil bidra til å gjøre Hav Hydrogen til en robust komplett leverandør av systemer og systemintegrasjon.

Hun kommer fra stillinga som innkjøpssjef i Havyard Leirvik og har lang maritim erfaring fra verftsnæringa, leverandørmarkedet og offentlige finansieringsbyråer.

- Vi er et nytt selskap som også er så heldig å få samarbeide med søsterselskapene våre i Hav-gruppen, som har lang erfaring med utstyr og design i tillegg til forskning og utvikling. På dette grunnlaget tror jeg at selskapet vårt har det som trengs for å lage og levere gode nullutslippsløsninger.

Godkjenningsfase på stort prosjekt
Hav Hydrogen er nå er i godkjenningsfasen på et større utviklingsprosjekt kalt «FreeCO2ast». Målet er å utvikle nullutslippsløsninger selv for lengre avstander.

I tillegg til å utvikle og levere hydrogenbaserte energisystemer for fartøyer, gir Hav Hydrogen råd om valg av tekniske løsninger, utfører forstudier og godkjenningsarbeid og i tillegg til å gi råd om finansieringsløsninger.

Publisert: 29.09.2021 14:06

Sist oppdatert: 29.09.2021 14:11

Mer om