Tore Roaldsnes foto Ogne
ANDRE SIDEN AV FJORDEN: Før Nordic Wildfish ble delt hadde Tore Roaldsnes kontor på Valderøya. Nå flytter han og Bluewild inn på Flatholmen. Foto: Ogne Øyehaug
Nytt

Flytter til Flatholmen

Tore Roaldsnes-selskap kjøpte Nor Lines-terminal.

13.07.2021

Fiskeriselskapet Bluewild har kjøpt Nor Lines terminal på Flatholmen, og skal ha både hovedkontor og base der, medregnet fryseri.

Anlegget omfatter 3800 kvadratmeter lager og kontor, åtte mål uteareal og 110 meters dypvannskai med ro/ro-rampe, skriver selskapet på Linkedin.

- I løpet av de neste årene blir dette en rendyrket hub for fiskerivirksomhet, med håndtering av villfanget og frossen sjømat og restråstoff. Dette vil samle aktivitetene våre, gi oss en mer effektiv produktflyt og et tettere samspill mellom menneskene på sjø og land, skriver selskapet på Linkedin.

Delte familieselskapet
Bluewild er ett av resultatene av delingen av Nordic Wildfish, der de tre aksjonærene Tore, Pål og Jan Harald Roaldsnes gikk hvert til sitt etter en langvarig uenighet.

Bluewild eies av Tore Roaldsnes, som i et intervju med NETT NO i fjor sa at han i første omgang prioriterte å bygge opp en stabil drift, og deretter ønsket ny vekst.

Bluewild as
Tall i mill. kroner20202019
Driftsinntekt36,219,3
Driftsresultat15,51,6
Resultat før skatt12,13,6

Kjøpte og solgte
I fjor høst kjøpte Bluewild først Eivind Volstads tråler Volstad, og solgte deretter fiskebåten Genesis.

Etter de transaksjonene hadde Bluewild to båter i fiske, Volstad og Langenes.

I forbindelse med delingen av Nordic Wildfish tok også over en utviklingsavtale med Ulstein Group, om å utvikle et nytt fiskefartøy.

Publisert: 13.07.2021 13:04

Sist oppdatert: 17.02.2022 11:22

Mer om