Eide skole innfelt kjetil nordang illustrasjon lyngstad Aamlid Arkitekter 11
GOD VEKST: Peab K. Nordang er inne i et vekstår og administrerende direktør Kjetil Nordang anslår at de øker omsetningen med nærmere 200 millioner i år. Neste år skal de i gang med å bygge nye Eide skole. Illustrasjon lyngstad Aamlid Arkitekter
Nytt

Stranda-entreprenør sikra storkontrakt

God vekst og oppdrag med nybygg som erstatter tre skoler i gamle Haram.

Marius Rosbach
24.11.2022

Peab K. Nordang har skrevet avtale med Ålesund kommunale eigedom KF om å bygge Eidet skule på Vatneeidet.

Den nye skolen skal erstatte én ungdomsskole og to barneskoler i tidligere Haram kommune.

Kontraktssummen til entreprenørselskapet er på 220 millioner kroner med moms, forteller administrerende direktør Kjetil Nordang i Peab K. Nordang til NETT NO.

Vi har flere større oppdrag og har god ordrereserve
Kjetil Nordang

Vokser i antall ansatte og omsetning
Entreprenørselskapet har hovedkontor i Stranda. I løpet av det siste året har konsernet vokst med rundt 20 ansatte. Per i dag er de oppe i rundt 155 totalt.

Også omsetninga har skutt fart i år. Etter å ha ligget på rundt en halv milliard i omsetning de siste årene, ligger de an til rundt 700 millioner kroner i år.

- Vi har flere større oppdrag og har god ordrereserve, legger Nordang til.

Starter arbeidet til våren

Den nye barne- og ungdomsskolen består av et nybygg på rundt 6.900 kvadratmeter og skal oppføres i betong og tre. Selve arbeidet starter opp påsken 2023 og hele bygget skal stå ferdig sommeren 2025.

- Vi er svært tilfreds med å få en så stor kontrakt i disse tider. Det er betryggende for alle våre ansatte at vi går inn i 2023 med ei solid ordrebok, uttaler Nordang i pressemeldinga.

Tidligere har Peab K. Nordang blant annet bygd Sæbø skole i Ørsta, og de er hovedentreprenør på Fri Sikt-utbygginga til Ulsmo på Volsdalsberga i Ålesund.

Publisert: 24.11.2022 14:24

Sist oppdatert: 24.11.2022 14:36

Mer om