Quality hotell montasje hotelldirektører foto quality hotel 11
NYE JOBBER: Tre Quality-hotell får nye direktører. Fra venstre: Svein-Are Brynestad som blir sjef på Ulstein-hotellet, Aina Aalen Bjerkvik overtar som ledelsen ved Waterfront-hotellet i Ålesund og Erik Mathis Lystad, som blir hennes etterfølger på Quality Hotel Ålesund. Foto: Quality Hotel
Nytt

Aina er tilbake på Waterfront

Etterfølgeren til Quality-direktøren i Ålesund kommer fra Hareidlandet – som igjen blir erstattet med en stryning.

Marius Rosbach
24.11.2021

Quality Hotel gjør omrokkeringer i toppledelsen ved to hoteller i Ålesund og ett i Ulsteinvik. Aina Aalen Bjerkvik overtar som hotelldirektør ved Quality Hotel Waterfront i Ålesund.

Bjerkvik har i rundt fem år ledet søsterhotellet Quality Hotel Ålesund, men vender nå tilbake til hotellet på sørsida av sentrum.

– Jeg har fått være med på en utrolig spennende tid med renoveringer og kjedebytte og forlater et utrolig flott hotell med et fantastisk team. Når jeg nå vender tilbake til hotellet hvor karrieren min i Nordic Choice Hotels startet, ser jeg frem til en forandring og nye utfordringer, uttaler hun i en pressemelding om jobbskiftene.

Erstatter fra Hareidlandet

Bjerkviks erstatter på hotellet i Sorenskriver Bulls gate i Ålesund, blir Erik Mathis Lystad.

Han har i over seks år vært direktør på Hareidlandet ved Quality Hotel Ulstein.

– Det er et veldrevet og flott hotell jeg får æren av å overta, kommenterer han og ser fram til å bli kjent med et nytt team med ansatte.

Ny Ulstein-direktør fra Stryn
I Ulsteinvik blir han etterfulgt av Svein-Are Brynestad som kommer fra stilling som butikksjef i byen, men har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.

Brynestad starta som servitør ved Hotel Alexandra i Loen, men har blant annet vært restaurantsjef og daglig leder ved Bølgen og Moi i Stavanger.

Til sammen skal de tre lede drifta av 450 hotellrom og 31 møte- og konferanselokaler, i tillegg til bar og restauranter ved alle hotella.

Publisert: 24.11.2021 14:17

Sist oppdatert: 24.11.2021 14:40

Mer om