Fiskerstrand Verft innfelt dag vikestrand foto samferdselsfoto marius 11
NY SJEF: Dag Vikestrand tar over som sjef ved Fiskserstrand Verft etter Magne Standal, som neste år blir pensjonist. Foto: Samferdselsfoto/Marius Rosbach
Nytt

Går fra Vard til Fiskerstrand

Tar over som sjef på Sula-verftet.

Marius Rosbach
07.07.2022

Dag Vikestrand (56) er ansatt som ny daglig leder ved Fiskerstrand Verft. Det opplyser Sula-verftet i en pressemelding torsdag.

Vikestrand er i dag verftsdirektør ved Vard Brattvåg. Han tar over roret på Fiskerstrand etter Magne Standal, som blir pensjonist neste år.

– Kompetent og erfaren leder
Vikestrand ha jobba hele sin yrkeskarriere i den maritime næringa, og i hovudsak verftsindustrien. I en årrekke var han en del av salg og markedsavdelingen i Vard Group, og senere har han vært sjef ved både Langsten og Brattvåg-verfta til konsernet.

Han er utdannet ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøyskole og har hatt en rekke styre- og tillitsverv. I dag er Vikestrand styreleder i Maritimt Forum Nordvest.

– Det er således en svært kompetent og erfaren leder Fiskerstrand Verft får om bord, heter det i meldinga fra Fiskerstrand.

Etterlater seg solid ordrebok
Vikestrand etterlater seg et verft med solid ordrebok. NETT NO omtalte nylig hvordan Vard Brattvåg har nok å gjøre fram til starten av 2024.

Vard-verftet har nylig levert en tråler til færøyske Framherji og et serviceskip for vindparker til Norwind.

I vinter opplyste Fiskerstrand-ledelsen at de var fornøyd med oppdragsmengden, som gjorde at de hadde arbeid ut året.

Publisert: 07.07.2022 15:25

Sist oppdatert: 07.07.2022 15:49

Mer om