Geir Larsen og Per Olav Løkseth dsc03079 03 2022 low res png i Se6o4z C Mftj34 Nj AB8 A OP Uyuc FX8t
MOLDE: Geir Larsen (t.v.) overtar etter som konserndirektør salg i Brunvoll etter Per Olav Løkseth. Foto: Brunvoll
Nytt

Går fra NES til Brunvoll

Geir Larsen tar over som konserndirektør for salg etter Brunvoll-veteran.

16.03.2022

Geir Larsen (51) går til ny jobb i Brunvoll i løpet av våren/sommeren 2022, etter nærmere avtale med hans nåværende arbeidsgiver.

Larsen tar etter hvert over som konserndirektør for salg etter Per Olav Løkseth (68), som har mer enn 40 års fartstid i Brunvoll.

Løkseth vil på sikt gå av med pensjon, men vil være i Brunvoll en god stund etter Larsen sin oppstart for å sikre kontinuitet.

Det opplyser Molde-selskapet i en pressemelding onsdag.

- Store sko å fylle
Larsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norwegian Electric Systems AS (NES), og han har lang ledererfaring fra maritim teknologi og skipsverft.

- Jeg er stolt og ydmyk av å kunne bli en del av Brunvoll-teamet. Det er store sko å fylle etter Per Olav Løkseth og hans lange historie i Brunvoll.

- Med flinke og erfarne folk i avdelingen skal vi få til dette sammen, sier Geir Larsen.

Godt fornøyd
Konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal sier seg veldig godt fornøyd med å ha funnet en verdig etterfølger etter Per Olav Løkseth.

- Geir har lang og solid erfaring i maritime næring, lokal tilknytning og ikke minst tror vi han er en person som vil gli godt inn i kulturen Per Olav og resten av teamet har bygget opp gjennom mange år, sier han.

- Vi ser frem til en videre utvikling av salgsorganisasjonen vår under Geir sin ledelse, sier konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal.

1,3 milliarder
Brunvoll-konsernet er en ledende maritim systemleverandør med høy eksportandel og meget god soliditet. Konsernet har lang erfaring med utvikling, egenproduksjon og service på fremdrifts-, posisjonering og manøvreringssystem for avanserte sjøgående fartøy.

Det familieeide konsernet ble etablert i 1912 og har i dag lokasjoner i Molde, Volda, Ålesund, Porsgrunn og på Dalen i Telemark.

Konsernet hadde en omsetning på rundt 1,3 milliarder i 2021, har drøyt 500 medarbeidere og er representert gjennom et agentnettverk i 22 land i alle verdensdeler.

Publisert: 16.03.2022 12:29

Sist oppdatert: 16.03.2022 12:37

Mer om