Roger Hofseth Knut Flakk foto Marius 11
DEBATTEN: Dagen etter at Roger Hofseth og Knut Flakk arrangerte stiftelsesmøte for Aksjon for norske eierskap er de invitert til Debatten på NRK. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Hofseth og Flakk til Debatten i NRK

Roger Hofseth og Knut Flakk svarer Fredrik Solvang om hvorfor «rikingene» reiser til Sveits.

21.03.2023

- Det er veldig bra, det skulle bare mangle sier Roger Hofseth om invitasjonen til å delta i NRKs mest prestisjefylte og mest sette tv-debattprogram.

Hofseth og Flakk står bak den nyetablerte "Aksjon for norsk eierskap", som samlet fullt hus på Atlanterhavsparken i går, mandag 20. mars.

Målet med aksjonen er å overbevise politikere og opinionen at formuesskatten tapper bedriftene fordi norske eiere må ta ut utbytte for å få råd til å betale formuesskatten.

Tirsdag klokka 21.20 får Flakk og Hofseth sjansen til å komme inn i stuene med budskapet til folk i hele landet.

Se Debatten (ekstern lenke)

Ødeleggende skatt
– Vi ønsker å være her i Norge, og skape aktivitet og arbeidsplasser. Og om vi ikke skal flytte ut, så må vi forsøke å få politikerne til å se at denne skatten på arbeidende kapital er ødeleggende, sa Knut Flakk på møtet i Atlanterhavsparken i går.

Aksjonen Flakk og Hofseth har startet skal avgrense seg til å arbeide for å fjerne formuesskatt på arbeidende kapital.

Møte SV-lederen
SVs nye leder, Kjersti Bergstø, sa i landsmøtetalen sin i helgen at Kjell Inge Røkke bare kunne ryke og reise. (Røkke har flyttet til Sveits, red. merk)

Hun skal også delta i debatten, og om reklamebildet for programmet holder det det lover vil også finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) delta.

Publisert: 21.03.2023 18:13

Sist oppdatert: 22.03.2023 01:20

Mer om