Hjarni fv Einar I Torvik totland Petter Brathaug Olsen og Maximilian Gunnarsson
GIKK VIDERE: Maximilian Gunnarsson, Petter Brathaug Olsen og Einar I. Torvik Totland i studentbedriften Hjárni fra NTNU Ålesund.
Nytt

Til nasjonal finale i Venture Cup

Studentbedriften Hjárni ved NTNU Ålesund skal til nasjonal finale i Venture Cup.

17.04.2021

Venture Cup er et arrangement i regi av studentorganisasjonen Start, som arbeider for å utvikle entreprenørskap og gründerånd hos studentene.

De tre studentene bak studentbedrifter Hjárni ved NTNU Ålesund har utvikle en ny metode for å garve skinn, både av dyr og fisk, uten bruk av miljøskadlige metallforbindelser.

Sammen med Kvist Solutions fra NTNU i Trondheim skal Hjárni representere region Midt-Norge i den nasjonale finalen i Venture Cup, som arrangeres til høsten.

Regional finale
I neste uke skal Einar I. Torvik Totland, Petter Brathaug og Maximilian Gunnarsson i Hjárni i ilden i en ny konkurranse for studentbedrifter.

Da arrangeres Ungt Entreprenørskaps fylkesfinale for studentbedrifter. Der deltar Hjárni og fire andre studentbedrifter, alle fra NTNU i Ålesund.

De fire andre bedriftene er Aquamarine (utvikler et mer miljøvennlig gummigranulat for kunstgressbaner), Eco Solutions (biologisk lakselusfangst), Enkel Retail (dagligvarehandelapp for navigering inne i butikken) og Pigg (produkt basert på kråkeboller).

Publisert: 17.04.2021 17:03

Sist oppdatert: 09.06.2021 19:11

Mer om