Hofseth Icefresh illustrasjon skaler arkitektkontor
«TINE-HUBER»: Knutepunkt hvor frossen fisk blir tint opp med ny teknologi vil snu opp ned på hvordan sjømat distribueres globalt og kutte utslippene for fiskeeksport med 80 prosent, mener Roger Hofseth. Illustrasjon: Skalér Arkitektkontor
Nytt

Stort skritt videre for Hofseth-prosjekt

Tester allerede ny teknologi i USA for å revolusjonere norsk fiskeeksport med «tineskap».

Marius Rosbach
19.12.2024

Du er ikke innlogget

Du må være innlogget for å lese artikkelen.

Gå til innlogging

Bli abonnent på NETT NO

Standard
  • Betal med kort
  • Kun for deg
  • Månedlig trekk
kr 169,00
Bedrift
  • Betal med kort
  • Betal for tilsatte
  • Årlig trekk
kr 1 799,00

-20%

Med 5 eller flere abonnenter i bedriften.