Rune Stokke Derfor solgte vi
KOMMER TIL INVESTORMATCH: På Investormatch i mars skal Rune Stokke snakke om hvordan velge ut internasjonale vekstselskaper og hvordan investere sammen med andre. Foto: Ogne Øyehaug
Nytt

Relanserer Investormatch etter korona

Han solgte Stokke-konsernet for tre milliarder og reinvesterte blant annet i Jets. Rune Stokke er blant innlederne når ÅKP relanserer Investormatch etter korona.

21.02.2022

Investormatch er et samarbeid mellom Åkp og Nordea for å spleise investorer og bedrifter på jakt etter kapital.

23. mars blir det første fysiske arrangementet etter koronaepidemien. Nå inviteres selskaper som vil være med og presentere seg, med frist til 4. mars til å melde seg på.

Også potensielle investorer inviteres til å være med på arrangementet, som denne gangen retter spesiell oppmerksomhet om hvordan trekke til seg investorer fra utlandet.

Blant innlederne deltakerne vil møte er Rune Stokke, som var hovedeier i Stokke Gruppen frem til salget til den sørkoreanske milliardæren Jung-Ju Kim for tre milliarder kroner i 2016.

Får mentorhjelp
Åkp og Nordea samarbeider med forvaltning og rådgivingselskapet Converto og revisjon og rådgivingselskapet BDO om Investormatch-arrangementet.

Selskapene som vil deltafår blant annet rådgiving om hvordan de skal presentere seg for investorene.

I tillegg til Stokke er Arne Tonning i Alliance Venture og Guro Skjæveland i Nysnø Klimainvesteringer med blant innlederne.

Publisert: 21.02.2022 14:06

Sist oppdatert: 21.02.2022 14:07